Palsgård i nyt dybt live-run: PLO har forbedret mit turneringspoker

Jonas Palsgård er igen at finde dybt i en stor live-turnering efter sin succesfulde tur til Las Vegas og WSOP. Spillet sidder lige, hvor det skal, fortæller dagens danske chipleader i Barcelona.

Den danske spænding er fortsat intakt efter dag 3 ved den største EPT Main Event nogensinde afholdt.

Jonas Palsgård er dansk chipleader blandt den rød-hvide duo, der er videre til dag 4. Han er da også ganske tilfreds med, hvordan dag 3 forløb.

– Langt over al forventning! Jeg har stadigvæk ikke, igennem hele turneringen, været inde for livet. Så det kunne ikke gå meget bedre, lyder det fra Palsgård fra Barcelona.

Turneringshajen har haft et imponerende 2015, hvor han startede ud med at rense af online som optakt til sit første WSOP i Las Vegas, hvor han endte med at ramme et stort finalebord.

Og nu er han så at finde dybt i EPT Barcelona. Spillet sidder lige, hvor det skal.

– Ja, det må jeg sgu sige det gør. Jeg er begyndt lidt på Omaha cash-game på Stars, og det har sjovt nok forbedret mit Hold’Em-turneringspoker. Jeg føler, jeg har temmelig godt fat for tiden, så jeg nyder bare at spille poker, siger han.

– Planen for i morgen er fuldstændig den samme som de foregående dage. At få en fornemmelse af bordet på det første level, tage den derfra og så bare nyde at jeg er på dag 4 i min første EPT, slutter han.

Spillet går i gang igen klokken 12. Palsgård har den 37. største stack blandt de resterende 110 spillere.

Navigate