Palsgård nærmer sig toppen – og idolet – på WCOOP-leaderboard

Halvvejs igennem WCOOP har Jonas Palsgård lagt sig godt til rette på det samlede leaderboard. I øvrigt lige bag Jason Somerville, som Palsgård ikke har lagt skjul på er en stor inspiration.

WCOOP er nu ved at være halvvejs, så det er tid til at kigge nærmere på, hvordan danskerne har klaret sig indtil videre.

Det er endnu ikke blevet til nogen rød-hvid sejr, men mindre kan også gøre det, hvorfor hele seks finaleborde må siges at være ganske godkendt.

Derudover er Danmark også flot repræsenteret på det samlede leaderboard, hvor vi lige uden for top-10 finder Jonas Palsgård, der som vi nævnte i går har boltret sig i alskens varianter, hvilket kræves, hvis man vil til tops på leaderboardet.

Læs også: <a” href=””/interview-jonas-palsgaard-jason-somerville/palsgaard-om-sit-alsidige-wcoop-program-mixed-games-er-fremtiden”>Palsgård om sit alsidige WCOOP-program: Mixed Games er fremtiden

Palsgård er at finde på en samlet 12. plads – i øvrigt lige bag ingen ringere end Jason ‘jcarverpoker’ Somerville, som Palsgård ved flere lejligheder har udpeget som en af sine store inspirationer.

Leaderboardet uddeler præmier til top-10 ved WCOOP’s afslutning. Der er et trofæ, $20.000 og en TCOOP Main Event 2016-billet til vinderen.

Den placering ser lige nu ud til at skulle gå til Rui ‘RuiNF’ Ferriera, der har cashet 10 gange, vundet en event og været at finde på tre finaleborde.

Sådan ser leaderboardet ud efter 32 færdiggjorte events:

<img src=””bs.serving-sys.com/BurstingPipe/adServer.bs?cn=tf&c=19&mc=imp&pli=10961088&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1″>

Navigate