Palsgård om Gus-action i Bobby’s Room: Vi var ved at tabe kæben

Gus Hansen er i Las Vegas og har kastet sig over Bobby’s Room til et slag high stakes kinapoker. Jonas Palsgård beretter om spillet fra Las Vegas.

Som tidligere nævnt her på Pokernyhederne var Jonas Palsgård i nat gæst i PokerNews’ populære WSOP-podcast. Heri fortalte han blandt om sit eget WSOP, men også, at han havde spottet selveste Gus Hansen i det sagnomspundne Bobby’s Room på Bellagio.

Pokernyhederne har eksklusivt fået lov til at få den uddybende historie fra Palsgård.

Læs også: Kult-pokerpro overtaler Palsgård til at spille Main Event

Den unge pokerpro og nyligt kronede WSOP-finalist bor selv på Bellagio under sit første Las Vegas-besøg og ville slå et smut forbi Bobby’s Room for at se på det legendariske pokerrum. Her fandt han Gus Hansen i færd med et spil Open Face Chinese Pineapple angiveligt mod Thomas ‘Thunder’ Keller.

På bordet foran de to spillere skulle være op mod $1,3 millioner.

– Vi (Palsgård og en kammerat, red.) så ham (Gus Hansen, red.) i forgårs om morgenen. Der så vi, at de sluttede. I går aftes så vi dem spille igen, og de havde spillet hele natten, og sad der stadig i morges, da vi gik til morgenmad, fortæller Palsgård til Pokernyhederne.

Palsgård om Gus-action i Bobby’s Room: Vi var ved at tabe kæben 1
Palsgård fangede dette billede af den danske pokerstjerne, der ses til højre i billedet.

– Vi var ved at tabe kæben
Der blev givet godt gas i kinapoker-varianten, der i løbet af de seneste par år for alvor har vundet indpas på de højeste takster.

– Det var allerførste gang i mit liv, at jeg så Gus Hansen! Så det har været en helt surrealistisk oplevelse. Både Nima (Palsgårds kammerat, red.) og jeg var ved at tabe kæben efter hver hånd, når MINIMUM $6000 skiftede hænder! Og en hånd, hvor Gus var i Fantasyland, ramte han royal i bunden, plus lidt lækkert i midt og top – det gav $44.000 på to minutter, fortæller han.

Samtidig med Gus Hansens besøg i Bobby’s Room bliver der på Rio som bekendt spillet den $50.000-dyre Players Championship, som danskeren ikke har valgt at stille op. Formentlig på grund af det igangværende spil på Bellagio.

Det er derfor uvist, om vi får ‘The Great Dane’ at se i WSOP-aktion i løbet af sommeren. Sidste år stillede han op til WSOP Main Event, hvor han var dansk chipleader inden dag 2.

For Jonas Palsgårds vedkommende fortsætter WSOP i aften klokken 21, dansk tid, med en $2500 NLHE-event.

Artikelfoto: Privatfoto venligst udlånt af Jonas Palsgård.

Navigate