PartyPoker fjerner alle udbetalingsgebyrer

Efter en brugertilfredshedsundersøgelse sløjfer verdens sjettestørste pokersite nu alle gebyrer på udbetalinger.

I denne uge blev det gratis at udbetale penge fra sin PartyPoker-konto.

Det sker på baggrund af en større brugertilfredshedsundersøgelse, som verdens sjettestørste pokersite har lavet blandt sine kunder.

– Feedback fra jer, vores værdsatte kunder, viste, at I er utilfredse med at betale gebyr for at udbetale penge fra jeres konti, skriver PartyPoker på sin blog.

Allerede i juli sidste år fjernede PartyPoker gebyrerne for udbetalinger til Visa-kort, Mastercard og på bankoverførsler, og siden i onsdags har det så også været gratis at hæve penge til Neteller, Skrill og Webmoney.

– Vi håber, at disse ændringer, som er en del af vores “”Poker for the people””-kampagne, vil blive positivt modtaget af PartyPoker-communitiet og at det viser, at vi lytter til jeres tanker og gerne går det ekstra skridt for at skabe det online-pokersite, du vil spille på og være en del af.

Vekselkurs?
Det fremgår dog ikke, om gebyrændringen påvirker den vekselkurs, som udbetalingen omregnes efter. Bliver den samtidig forringet, kan den gebyrfri udbetaling vise sig ikke at være meget værd.

Blandt andet har konkurrenten PokerStars været kritiseret for at tage en alt for ringe vekselkurs ved udbetalinger.

Pokernyhederne kender et eksempel, hvor en spiller ville udbetale 10.700 dollar. Den reelle dollarkurs ifølge XE.com og Valutakurser.dk var 6,84, men PokerStars ville udbetale til kurs 6,50. Det ville et kurstab på 3702 kroner.

Stor turneringsserie
PartyPokers gebyrændring kommer kort inden en af sitets større events i år, nemlig turneringsserien Pokerfest, der kører fra 21. februar til søndag 20. marts og som også vil kunne spilles via Danske Spil Poker.

Her skal der spilles 98 turneringer med buy-ins mellem $5,50 op til $5200 og med en garanteret præmiepulje på i alt 5 mio. dollar – godt 33 mio. kr.

Da turneringsserien sidst blev spillet i efteråret var den garanterede præmiepulje på 15 mio. kroner, så præmiepuljen bliver altså mere end fordoblet.

Se det foreløbige program her:

PartyPoker fjerner alle udbetalingsgebyrer 1 

Navigate