Peter Holst skifter stilling – Jungleras hopper om bord

Spil-, betting- og pokergiganten Danske Spil skiftede i går administrerende direktør. I dag var der så også vagtskifte i pokerafdelingen.

I en pressemeddelelse udsendt i går fremgik det, at Danske Spils administrerende direktør H.C. Madsen i fuldt samspil med bestyrelsen havde valgt at opsige sin stilling.

 

Nu er der yderligere et vagtskifte på vej hos Danske Spil. Den karismatiske pokermanager Peter Holst har således sagt ja til en stilling hos Lynholdet.dk, som er et dagligt managerspil, hvor fodbold og sportsfans hver dag kan sætte et managerhold og spille om penge eller gratis imod vennerne.

 

– Det er noget, jeg selv har valgt, og som jeg ser meget frem til. Jeg kan rigtig godt li’, at man på lynholdet.dk spiller mod hinanden og ikke mod huset. Det er håbet, at jeg kan være med til at udbrede det på det internationale marked.

 

Peter Holst bliver på sin vis i koncernen, da Danske Spil ejer 60 procent af Swush, som står bag managerspillet.

 

Jungleras skal plejer spillernes interesser

 

Pokerspillerne skal dog ikke være bekymret for, at de nu ikke længere har en mand til at varetage deres interesser på Danske Spil. Pokerafdelingen har nemlig ansat ingen ringere end Rasmus ‘Jungleras’ Nielsensom VIP & Event manager.

 

– Jeg har, som de fleste ved, længe ledt efter nye udfordringer og en anden rytme i livet. Og denne stilling som “”VIP & Event manager”” kunne ikke være skrevet bedre til de ønsker. Jeg glæder mig til at arrangere de største og bedste pokerevents i Danmark, og pleje vores VIP spillere, i samarbejde med en masse gode kollegaer fremover, fortæller ‘Jungleras’ til Pokernyhederne.

Pokernyhederne ønsker både Peter Holst og Rasmus ‘Jungleras’ Nielsen tillykke med deres nye stillinger.

Navigate