Philip ‘philipgm’ Majgaard blev bedste dansker i kæmpe Sunday Million

For to uger siden skrev vi her på Pokernyhederne, at man skulle skrive sig nicket ‘philipgm’ bag øret. I nat blev han bedste dansker i jubilæumsudgaven af Sunday Million.

PokerStars havde smidt $10 millioner i den garanterede præmiepulje i 10 års jubilæumsudgaven af Sunday Million, som blev sat i gang i går aftes klokken 19.30.

 

Det astronomiske beløb til trods, så lykkedes det at sprænge den garanterede præmiepulje, da over 55.000 spillere ville give førstepræmien på $1.061.417 et skud.

 

Turneringen er stadig i gang, men desværre står det fast, at vi ikke kommer til at se en dansk vinder. Bedste rød/hvide spiller, Philip ‘philipgm’ Majgaard, røg nemlig for lidt siden på en 22.plads til $28.976.

 

Den unge turneringshaj har været på en vanvittig heater igennem de seneste par måneder, hvor det er blevet til sejre i The Hot $162, $215 Weekly Turbo og en TCOOP-andenplads.

 

Desværre havnede ‘philipgm’ i et spot, hvor bordets fisk havde samlet den bedste af alle hænder op, netop som han havde noget at stå imod med.

 

‘philipgm’ 3-bettede all in for lige omkring 17 big blinds med to flotte tiere, men kunne intet stille op mod ‘mladenova62’s to esser (se artikelfoto red).

 

Pokernyhederne kommer med en update, når turneringen er slut.

Navigate