Piraten’s kaffe kostede Theo $70.000

Theo Jørgensen er ude med en ny blog, hvor han blandt andet fortæller, hvordan Martin ‘Piraten’ Nielsens kaffe kom til at koste ham $70.000.

Den danske Team PokerStars Pro Theo Jørgensen var en del i Las Vegas denne sommer, hvor han hovedsageligt koncentrede sig om de store cashgames.

Efter han er kommet hjem fra spilleparadiset, har han gjort status i en ny blog på EB.dk. Her kan han fortælle, at han vandt på 13 ud af 14 dage på den første tur til Vegas. Den ene dag, hvor han tabte, blev det dog rigtig dyrt.

Tabsdagen slettede nemlig næsten hele overskuddet fra de andre dage, da det var den dag, hvor de spillede Pot Limit Omaha med blinds på $200/$400 med en obligatorisk straddle til $800. 

– Min startstack på $20K er skudt op i $70K. Spillet er rigtig fint, hvis du er shortstacked, fordi specielt Matt Kirk(australsk live PLO-specialist red.) spiller super aggressivt, så du kan sagtens få ham i klemme med nogle mugomba hænder(mindre gode starthænder), og det er jo fedt, hvis du praktisk talt er committed til potten efter floppet, skriver Theo.

Alt gik efter planen hertil, og Theo skulle faktisk til at trække stikket. Han havde en aftale med Vegas-Claus og Martin ‘Piraten’ Nielsen om, at de skulle mødes med ham i pokerrummet og så skulle de spille golf. Vegas-Claus var der til tiden, men det samme kunne man ikke sige om ‘Piraten’. Claus går derfor ud for at finde ham, mens Theo så bliver ved bordet et par ekstra hænder. Det skulle vise sig at blive dyrt.

– Matt straddler til 800. Jeg kalder med AQ98 med et A farvetræk. Bag mig kalder to mand mere. Matt vælger nu at hakke til den og raise til 4800. Jeg samt en bag mig kalder, så ca. 15K i potten preflop.

– Floppet er 247 med to hjertere, der giver mit A farvetræk muligheder. Matt stikker 9K ud, og her er det så, første problem opstår. Jeg vælger at kalde. Både fordi jeg intet har imod tredjemanden kommer med, så der er flere til at betale mig af, hvis jeg rammer, men også fordi jeg er ret overbevist om, at jeg sagtens kunne have spillet et set på samme måde.

– Turn er en ruder Q, og nu bliver det først interessant, da Matt leader 27K ud. Gutten har nu fortalt os, at han er forpligtet til potten og han smider ALDRIG til et reraise, fortæller Theo Jørgensen og fortsætter.

– Hvis det nu havde været en ruder knægt i stedet, havde det været klodens nemmeste fold, men nu er der jo pæne chancer for, at jeg kan være størst.

Danskeren skubber herefter all-in, som bliver betalt.

– 30 sekunder senere, 70 kilo lettere, og hans tre 7’ere smidt op i smasken vader Piraten ind af døren. Stor smilende!! 

Theo måtte altså kigge lige ind i australierens set, og da han ikke ramte sin flush på river, tabte han potten. 

Du kan læse resten af danskerens underholdende blog på EB.dk. 

Navigate