PLO-verdensmester ‘AlexKP’: Det rumler lidt i maven lige nu

Sejren ved PLO-verdensmesterskabet betyder også et nej tak til en stor PLO Highroller-turnering i nat, dansk tid, for ‘AlexKP’. Nu skal WSOP-guldet nemlig fejres.

For få øjeblikke siden blev Danmarks beholdning af WSOP-armbånde øget fra syv til otte, da Alexander ‘KP’ Petersen kunne tage VM i PLO ned, og dermed hente den første danske WSOP-sejr siden 2010.

Det var da også en tydeligt glad, men også afslappet nykronet WSOP-vinder, Pokernyhederne kunne fange over telefonen fra Las Vegas efter sejren.

– Det rumler lidt i maven lige nu, men jeg tror nu bare, det er Red Bull, lyder de første ord med et smil i stemmen fra ‘AlexKP’.

Læs også: ‘AlexKP’ er WSOP-vinder og verdensmester i PLO!

Nej tak til PLO Highroller
Selvom sejren kom i land efter sølle to headsup-hænder blev der forud for det spillet et hårdt finalebord.

– Jeg var rimelig meget låst ned i forhold til position og stack, så jeg sad stille og havde ikke så meget at gøre det meste af tiden. Da vi når ned på fem-seks-handed får jeg endelig en stack, hvor jeg kan begynde at lægge pres på, fortæller ‘KP’ om forløbet.

Hvordan ser resten af WSOP-programmet ud for dit vedkommende?

– Jeg havde egentlig regget til $25.000 PLO (starter natten til tirsdag, dansk tid, red.), men hvis jeg så meget som rejser mig fra sengen i morgen og skal se på fire kort, så bliver det en ulækker oplevelse. Så lige nu prøver jeg at få mig afregget, for jeg er helt sikker på, at jeg kan ikke kan stå på benene i morgen, siger ‘AlexKP’.

Skal det ud og fejres?

– Vi (blandt andre ‘AlexKP’ og Thor Drexel med kærester, red.) er på vej ind på Drai’s. Vi er i joggingbukser og lugter af muggen gnu, så nu skal vi ind og smide alle andre væk.

Han tilføjer dog for en god ordens skyld, at pengene nu bliver wired, så han ikke på noget tidspunkt kommer til at ligge ind med gevinsten i kontanter.

Artikelfoto: WSOP.com.

Navigate