Plum buster i et flip og får WSOPE-bronze i Berlin

Mikkel Plum floppede nuts, men måtte se sig drawing dead på turn på finalebordet ved WSOPE’s første PLO-turnering, hvor han må tage til takke med bronze.

Det danske udgangspunkt så særdeles godt ud inden finalebordet ved WSOPE’s første PLO-turnering.

Mikkel Plum var chipleader og kunne da også uden det store besvær tage det ene skridt efter det andet op af præmiestigen uden at gøre det store væsen af sig.

Modstanderne bustede således som fluer i en hæsblæsende start på finalebordet, hvorefter Plum fandt sig en i en vital pot mod Mike Leah med tre spillere tilbage efter blot tre timer.

Plum har:

Plum buster i et flip og får WSOPE-bronze i Berlin 1 Plum buster i et flip og får WSOPE-bronze i Berlin 2 Plum buster i et flip og får WSOPE-bronze i Berlin 3 Plum buster i et flip og får WSOPE-bronze i Berlin 4

Og flopper nuts:

Plum buster i et flip og får WSOPE-bronze i Berlin 5 Plum buster i et flip og får WSOPE-bronze i Berlin 6 Plum buster i et flip og får WSOPE-bronze i Berlin 7

Men i PLO er man aldrig garanteret noget. Plum ender all-in mod canadiske Leah, der – trods Plums straight – er favorit med:

Plum buster i et flip og får WSOPE-bronze i Berlin 8 Plum buster i et flip og får WSOPE-bronze i Berlin 9 Plum buster i et flip og får WSOPE-bronze i Berlin 10 Plum buster i et flip og får WSOPE-bronze i Berlin 11

Procenterne viser tæt på et flip og Plums nuts må se sig reduceret til at være drawing dead, da en knægt lander på turn og giver Leah den bedre straight.

Plum buster dermed på tredjepladsen til €55.755 for sit hidtil bedste live-cash. Det overgår WPT National Wien-andenpladsen, der kun er to uger gammel.

Afgørelsen står nu mellem Mike Leah og britiske Richard Gryko.

Resultatet (161 deltagere á €3250):

1. €126.345
2. €78.150
3. Mikkel Plum €55.755
4. Roberto Romanello €40.480
5. Lawrence Lazar €29.940
6. Benjamin Pollak €22.535
7. Max Pescatori €17.240
8. Ismael Bojang €13.445

Navigate