Poker TV: Sådan gik Esfandiaris amerikanske drøm i opfyldelse

Først kom turen til Phil Hellmuth og nu er det så tid til at lære Antonio Esfandiaris baggrund bedre at kende i en ny poker-dokumentarserie.

Mange pokerfans kender i brudsstykker historien om Antonio Esfandiari, men nu er det tid til at dykke dybere og lade ‘The Magician’ fortælle den selv og i detaljer.

Det er den nye poker-dokumentarserie Pokerography, produceret af den nye poker-kanal Poker Central, der har færdiggjort deres reportage om Phil Hellmuth og er gået videre til Esfandiari.

Læs også: Poker TV: Se første del af dokumentaren om Phil Hellmuth

Desværre har de, ligesom det er tilfældet med Hellmuth-versionen, ikke lagt hele afsnittet ud, men til gengæld frigivet en række sneak peeks.

Her ser vi billeder af en ung Esfandiari, samt interviews med profiler, hovedpersonens far og naturligvis Esfandiari selv.

Pokerproen fortæller om, hvordan han som ni-årig flyttede fra Iran til USA med sin familie, blev forelsket i magi, hvilket kastede et navneskift af sig, og siden kastede sig over pokeren.

Resten er, som man siger, historie. Esfandiari er i dag en af pokerens mest fremtrædende karakterer ikke mindst takket være, at han har vundet den største officielle pokerpræmie i historien, the Big One for One Drop i 2012 til over $18 millioner.

Du kan se klippene fra dokumentaren om Esfandiari her:

Navigate