Poker TV: Se fodboldfænomenet gå dybt ved årets PCA

I januar imponerede en af verdens største fodboldlegender ved sin store pokerdebut. Det blev naturligvis fanget på kamera og ligger nu online.

Et af årets store pokerhøjdepunkter faldt tidligt, da PCA’en i januar løb af stablen på Bahamas med fodboldlegenden Ronaldo i sin højst opsigtsvækkende pokerdebut.

Ronaldo formåede at gøre sin debut næsten historisk, da han gik rigtig dybt og først bustede ud kort inden finalebordet til stor bevågenhed for pressen og de medfølgende tv-kameraer.

Nu er det endelig muligt at se, hvordan det bar sig ad. I løbet af de seneste uger er PCA’ens sammenklippede tv-afsnit blevet vist på engelsk tv og efterfølgende lagt på nettet.

Kun finalebordet mangler, hvorfor det er muligt at se de første fem PCA-afsnit, der udgør næsten fire timers poker-action – mestendels med verdens tidligere bedste fodboldspillere i fokus.

Der bliver jævnligt kigget forbi Ronaldo lige fra starten, men det bliver først for alvor muligt at følge ‘Fænomenet’ i afsnit fire, hvor han er på tv-bordet.

Du skal dog ikke snydes for de øvrige afsnit, hvorfor afsnit et til fem følger i rækkefølge her:

Navigate