Pokerchefen er fundet! DM i Holdpoker-vindere i total triumf

Et topresultat på Aria sikrede Martin Petersen titlen som Danske Spils Pokerchef, da han overhalede sin DM i Holdpoker-kollega Claus Hede Barrett.

Fredag skulle den tredje og sidste af de tre planlagte pokerturneringer på årets Pokerchef-tur til Las Vegas spilles.

Location var det mondæne Aria Hotel & Casino, der uden tvivl råder op et af de fedeste og mest veldrevne pokerrum i hele Las Vegas.


Sådan her tager en del af pokerrummet sig ud.

Med et buy-in på $240 var der bestemt muligheder for at vippe Claus Hede Barrett af pinden. Der skulle et cash på mindst $1369 til, og med 145 entries betød det, at en femteplads ville gøre tricket.

En efter en faldt de danske Pokerchefer dog fra, og med 20 spillere tilbage og penge til top 15, var kun én mand stadig i ilden; nemlig Martin Petersen.

Da han – ligesom Claus Hede Barrett – er kommet med på turen som den ene fjerdedel af DM i Holdpoker-vinderholdet Team Nemo – så stod det altså klart, at årets Pokerchef blev én af de to danmarksmestre, der vil kunne tilføje en ny fin bedrift til sit poker-cv.


Og det lykkes for Martin Petersen at holde tungen lige i munden og spille sig i top 5.

Det betød, at Pokerchef-titlen var i hus! Og cashet blev såmænd også noget at skrive hjem om, da der blev indgået en deal, der sikrede ham lige over $4600.

Tillykke til Martin Pedersen. Danske Spils Pokerchef anno 2016.

Artikelfoto: Team Nemo (fra venstre: Frederik Hede Nielsen, den nykårede Pokerchef Martin Pedersen, Claus Hede Barrett & Kristian Dines Hansen) på Fremont Street i Las Vegas.

Navigate