Pokercheferne er ankommet til Vegas med stil

Danske Spil Pokers årlige Pokerchef-tur til Las Vegas er nu i fuld gang. Pokercheferne er nemlig landet i Syndens By – og det med manér.

Limousine-kørsel, drinks og – selvfølgelig, fristes man til sige – en bred palette af forskellige table games på casinoer som Bellagio og Planet Hollywood.

Det var hovedingredienserne på den første dag på Danske Spil Pokers årlige Pokerchef-tur.

Og bedømt ud fra humøret på de 16 spillere, som har kvalificeret sig til turen på det danske pokersite, så var det ikke nogen helt dårlig cocktail.

Lige fra de 16 deltagere mødtes i lufthavnen i København klokken 9 onsdag morgen dansk tid, var stemningen nemlig i top. Både hos de efterhånden adskillige gengangere, der tidligere har været med på Pokerchef-turen – og hos de nye ansigter.

Humøret steg dog naturligvis lige en tak, da British Airways-flyet med den danske delegation efter godt 16 timers rejse endelig ramte McCarren Lufthavnen i Las Vegas.

Ikke mindst fordi der uden for lufthavnens ankomsthal var parkeret tre eksklusive limousiner, der i sikker stil fik bragt årets kuld af Pokerchefer sikkert frem til Bellagio, der præcis som de seneste par år skal agere hjem i de fem dag, som turen varer.

Se et par pletskud fra den første dag på Pokerchefen anno 2015 herunder.


I disse biler blev Pokercheferne transporteret fra McCarran-lufthavnen til Bellagio.

Bellagio set udefra med legendariske springvand i forgrunden

Pokercheferne er blevet indlogeret i suiter som disse de næste fem dage.

Der blev hygget igennem med sjusser, inden de fleste af deltagerne på årets Pokerchef-tur valgte at spille forskellige table games.

Torsdag lokal tid skal Pokercheferne også i gang med pokerspillet, når den første af de i alt tre planlagte turneringer, der skal afgøre årets vinder, bliver spillet.

Men først er der planlagt hike i Red Rock-området godt en halv times kørsel fra Downtown Vegas. Og så har Danske Spil Poker også sørget for at finde en bar, der viser landskampen Portugal-Danmark.

Så der bør altså ikke være mange i Las Vegas, der er i morgen er i tvivl om, at dansken har indtaget byen.

Pokernyhederne opdaterer i samrbejde med Danske Spi Poker løbende fra turen.

Navigate