Pokercheferne i er landet i Vegas – fuld fart på fra start

Lækker mad, highroller-lir og masser af poker og tablegames. Det har været cocktailen for deltagerne på førstedagen af Danske Spils årlige Pokerchef-tur til Las Vegas.

Godt 14 timer efter være lettet fra Københavns Lufthavn landede de 15 deltagere på årets udgave af Danske Spils Pokerchef-tur i McCarran International Airport i Las Vegas.

I dansk målestak havde klokken passeret midnat, men lokal tid i Vegas var den bare 16.30, så den lange rejse betød langt fra, at årets Pokerchefer strøg direkte på hovedet i seng.

Tværtimod. For med bare fire hele dage i enhver gamblers favoritby, så er det et actionpacket program, der venter årets deltagere.

Turen startede naturligvis i rigtig chef-stil med limousine-kørsel, inklusiv champagne.

Blandt deltagerne på årets tur er allestedsnærværende Ronni Borg, der var første mand i cashgamet, så snart indcheckningen på Bellagio, hvor Pokerchef-deltagerne igen i år bliver indlogeret, var overstået.

Snart blev han fuldt af flere andre Pokerchefer, herunder Mads ’Mr. Longhit’ Bertelsen, Peter Myrvig og Hans Riisager.

Der gik straks fra start brok i den for Ronni Borg, men alle andre danskere i aktion fik så vidt vides startet Vegas-turen ud på plus på kontoen.

Derfor var stemningen også ganske god, da Pokercheferne tirsdag aften lokal tid mødtes til tre-retters menu på Gordon Ramsays Burgerjoint på Planet Hollywood.

Efter at have smæsket rigelige mængder vådt og tørt indenbords var der arrangeret en tur i Highroller-hjulet, der er et 165 meter pariserhjul, der giver et gedigent overblik over hele Vegas og i særdeleshed Strippen (se artikelfoto).

Onsdag står den så i pokerens tegn, når de 15 spillere skal i ilden i den første af tre planlagte turneringer på årets Pokerchef-tur.

Det er tale om en $140-turnering på det fashionable Wynn Hotel & Casino.

Navigate