Pokercheferne samler ind til fællesskud mod Ivey & Doyle

Når man er i Vegas og bor på Bellagio, så risikerer man at støde ind i nogle af pokerverdenens største profiler.

Og det er lige præcist, hvad der er sket for de 15 danske deltagere på Danske Spils Pokerchef-tur.

For mens de danske rensechefer i aftes lokal tid satte sig til rette på taksterne $1-$3 & $2-$5 cashgames, så var der helt andre summer på bordet i det legendariske pokerroom, Bobby’s Room, der ligger som et lille særskilt lokale i forlængelse af Bellagios pokerrum for os andre dødelige.

Det skyldes et kæmpe stort $1500-$3000 Mixed Game, som blandt andet havde deltagelse af verdensstjernen Phil Ivey og den levende legende Doyle Brunson.


Snapshot fra Bobby’s Room med Phil Ivey og Doyle Brunson side om side.

Det var selvsagt en fed oplevelse for de fleste deltagere at se de helt store stjerner, men respekten var trods alt ikke større, end at Pokercheferne med et godt smil på læben forsøgte at samle sammen til et fælles skud i Bobby’s Room.

– Hvor svært kan det være, lød devisen. Det skal vi lade være usagt, men svært var det i hvert fald at samle risikovillig kapital nok sammen.

I omegnen af halvanden bigblind blev deltagerne på årets Pokerchef-tur enige om nok var liiiige i underkanten til at give adgang til et slag kort med idolerne.

I stedet må Pokerchef-deltagerne vende fokus med dagens $140-turnering på Wynn, der er den første af de tre turneringer, der skal afgøres, hvem der bliver Pokerchef 2016.

Navigate