Pokerrum undskylder kontroversiel bemærkning overfor pokerprofil

Et anerkendt pokerrum fik nok af en pokerpro og bad ham om ikke at spille, hvis ikke han kunne lide stedets gebyrer. Det bragte stor opmærksomhed.

Pokerproen Allen Kessler er kendt for at være omhyggelig, når det kommer til penge og økonomi, om det så er madkuponer eller turneringsgebyr.

Sidstnævnte fik pokerrummet Playground Poker i canadiske Montreal i går nok af, og valgte at tage en noget alternativ kundeservice-linje overfor amerikaneren.

Det hele begynder, da Kessler på Twitter gør opmærksom på pokerrummets gebyrer frem mod WPT Montreal.

– Er der nogen, der overvejer at spille Playground Pokers WPT Main Event; Standard gebyr er $3200+$300. Playground tager $3395+$455 og får de ekstra $155 selv, skriver Kessler på Twitter.

Herfra lyder svaret fra Playground Poker noget prompte:

@AllenKessler @WPT Our fees are 10% from $100 up to $4K, plus the std 3% for tips. If you don’t like that, please don’t play here.

— Playground Poker (@PlaygroundPoker) November 18, 2014

– Vores gebyr er 10% fra $100 op til $4000, plus de standard 3% til drikkepenge. Hvis du ikke kan lide det, så spil venligst ikke her, skriver pokerrummet.

– Vi har den bedste kundeservice i branchen
Mens Kessler nøjes at svare, at han ikke kan acceptere gebyrerne, farer en masse pokerspillere til og kommenterer Playground Pokers noget aggressive kundeservice.

– Vi har den bedste kundeservice i branchen, punktum. Men når en person kører en vendetta mod os over to år, så svarer vi, lyder Playground Pokers svar på kritikken.

Men nu har pokerrummet trukket i land. De har udsendt et tweet med et dokument, der skal fungere som en undskyldning.

– En undskyldning til Allen Kessler og pokermiljøet som helhed, som pokerrummet skriver, efterfulgt af dokumentet.

Heri skriver pokerrummet blandt andet:

– (…) Playground Poker vil forsikre pokersamfundet om, at ordene, der var addresseret Hr. Kessler ikke repræsenterer vores brand, eller vores værdier.

– Synspunktet fra en passioneret ansat formåede at stige ham til hovedet og han blev holdt ansvarlig. Playground Poker Club har altid været og vil altid være for spillere, af spillere. Det er ikke bare et motto, men også måden, hvorpå forretningen bliver kørt.

Således ser undskyldningen ud i sin helhed:

An apology to @AllenKessler and the poker community as a whole. pic.twitter.com/eBReDLuW2p

— Playground Poker (@PlaygroundPoker) November 19, 2014

WPT Montreal begynder i dag.

Artikelfoto: WorldPokerTour.com.

Navigate