PokerStars adresserer boykot og nye freeroll-planer

PokerStars taler for første gang ud om det stort opslåede boykot, der for nyligt blev arrangeret af highstakes-profilen Dani Stern. Den havde ingen effekt, men er blevet bemærket, melder sitet.

En stor række af profilerede pokerproer strejkede de første tre dage af december ved ikke at spille på verdens største pokersite, PokerStars, i protest mod en række ændringer til sitets VIP-program.

Nu adresserer PokerStars for første gang strejken. Det sker i et blogindlæg af kommunikationschef Eric Hollreiser, der i samme ombæring meddeler, hvad nogle af pengene fra omstruktureingen skal bruges til.

PokerStars vil nemlig i løbet af 2016 afholde fire $1.000.000 freerolls.

– Den nylige strejke fra spillere, der er uenige med vores VIP-ændringer havde ikke nogen stor effekt på PokerStars, efter som trafikken faktisk peakede i perioden takket være vores længe planlagte holiday-kampagne, skriver Eric Hollreiser.

– Selvfølgelig betyder det ikke, at vi ikke lagde mærke til den. Vi kerer os dybt omkring, hvad vores spillere siger og hvad de forventer af os. Og vi stræber efter at leve op til deres forventninger.

Han understreger dog, at strejken ikke fører en ændring med sig.

– Vi vil ikke ændre planerne. Det nuværende VIP-system passer ikke længere dets formål. Kombineret med det øgede hul mellem de dygtige og ikke så dygtige på online-poker-markedet er resultatet en tiltagende dårlig oplevelse for hobbyspillere og nye spillere.

<a” href=””https://www.pokerstars.com/en/blog/corporate_blog/2015/four-1-million-freerolls-planned-for-201-159457.shtml”>Du finder hele blogindlægget her.

Navigate