PokerStars ændrer det daglige turneringsskema

Gældende fra på mandag ændrer PokerStars på turneringsskemaet i bestræbelserne på at gøre det lettere for kunderne at finde vej til deres favoriturneringer.

PokerStars rykker rundt på det vante turneringsprogram i den kommende uge. Fra på mandag af skulle det således gerne blive lettere at finde turneringerne og planlægge et turneringsprogram ud fra et nyt fastlagt skema.

 

Verdens største pokersite lover bedre timing, action 24 timer i døgnet, ligesom det skulle blive lettere at identificere de såkaldte ’Majors’.

 

For spillere i den europæiske tidszone betyder det, at der vil være ’majors’ hver dag klokken 11.00, 18.00 og 01.00. Tidspunkterne er udvalgt således, at de også passer med tidszoner i USA, Sydamerika og Asien, hvorfor man kan være sikker på action fra alle verdensdele (muligvis minus Antarktis).

 

PokerStarskunder kan også se frem til, at der hver eneste time, døgnet rundt, vil være minimum én Big, Hot, Bounty Builder eller Omania at give sig i kast med. Imellem de store turneringer, vil der være et bredt udbud af niche-turneringer, såsom Phase, n-stack, Zoom, Ante-Up, shootouts med flere.

 

Turneringslobbyen får også et par strøg med malerpenslen. For overskuelighedens skyld vil ’major’s fremover være fremhævet med blå skrift, daglige turneringer med rød, mens resten vil være skrevet med sort.

 

<a” href=”bs.serving-sys.com/BurstingPipe/adServer.bs?cn=tf&c=20&mc=click&pli=10584080&PluID=0&ord=[timestamp]”>Du kan læse mere på PokerStars.dk.

 

Navigate