PokerStars fejrer kunde nr. 100 millioner med stor promotion

PokerStars er uden sammenligning verdens største pokersite. I mandags rundede de 100 millioner kunder fordelt på PokerStars og søstersiden Full Tilt. Det bliver fejret med en kæmpe promotion.

Mandag morgen klokken tre minutter i otte rundede Amaya Gaming en ekstrem milepæl, da franske ‘ArtiB73’ registrerede sig på PokerStars.fr og dermed blev kunde nummer nr. 100 millioner i butikken, fordelt over PokerStars og Full Tilt.

 

Den slags har verdens største pokersite det ikke med at lade gå ubemærket hen, og det kommer heller ikke til at ske denne gang.

 

Fra 1. til den 29. februar kører PokerStars nemlig en storstilet 100 Million Celebration-kampagne, hvor over 100 millioner StarsCoins til en værdi af over $1 million gladeligt bliver delt ud som præmier i blandt andet forskellige VIP Steps Challenges og daglige milestone-udfordringer.

 

VIP Steps Challenges kører fra den 1. til den 15. februar, hvorefter de daglige milestone-udfordringer så tager over og fortsætter frem til den 29. februar.

 

Lørdag den 27. februar afvikles desuden en $100.000 Added VIP Club-turnering, hvor man for blot 50 StarsCoins altså kan spille med om en garanteret præmiepulje på $100.000.


Du kan læse mere om 100 Million Celebration-kampagnen på PokerStars.dk.

Navigate