PokerStars garanterer $10 millioner i jule-festival

Der bliver mange gode grunde til at åbne PokerStars-klienten i juledagene, da PokerStars afholder en jule-festival med hele $10 millioner på højkant.

December er fyldt med julefrokoster og familietid, men PokerStars giver nu folk en god grund til også at afsætte lidt tid til onlinepoker.

Verdens største pokersite vil nemlig afholde PokerStars Christmas Festival, som allerede vil have sin start om et par dage.

Det hele skydes i gang med Daily Double Jackpot-turneringer fra den 16. til 29. november, hvor der hver dag vil blive afholdt seks Daily Double-turneringer, hvilket vil sige to identiske tours på tre forskellige buyin-niveauer. Hvis man vinder to identiske tours samme dag, så vinder man en jackpot på $1 mio. 

Fra den 1. til 25. december er der julekalender på PokerStars, hvor man hver dag kan åbne en ny låge med en challenge bag. Her kan man vinde både PCA-pakker og store bonusser.

Den 27. december er det så tid til den helt store hovedattraktion. Her har sitet garanteret hele $5.000.000 i en speciel Sunday Million, hvor vinderen er sikker på en check på mindst $500.000.

Læs mere på PokerStarsBlog.com.

Navigate