PokerStars giver comeback til potentiel stor indbetalingsbonus

Med det nye år vender PokerStars’ indbetalingsbonus ‘Mega Bonus’ tilbage. Hvor stor indbetalingsbonussen bliver er tilfældigt fra gang til gang og kan være op til $100.000.

Skal rullen forøges er PokerStars i disse dage klar med et tilbud, der, hvis man er heldig, kan skæppe godt i kassen uden at man skal gøre den store indsats.

Der er tale om en såkaldt ‘Mega Bonus’, der er en indbetalingsbonus PokerStars tilbød af flere omgange i 2015. Og nu vender de så tilbage i 2016.

Det er muligt at benytte sig af indbetalingsbonussen de næste tre uger, inklusiv den igangværende. Altså kan man ‘være med’ op til tre gange.

Det sker ved at indbetale mindst $30 med bonuskoden ‘MEGA2016’, hvorefter man får krediteret en såkaldt Mega Bonus Reward.

Den kan være alt fra en billig Spin&Go-billet og op til $100.000. Sandsynligheden for at ramme de enkelte rewards ser sådan ud:

<a” href=”bs.serving-sys.com/BurstingPipe/adServer.bs?cn=tf&c=20&mc=click&pli=10584080&PluID=0&ord=[timestamp]”>Du kan læse meget mere om bonussen på PokerStars.dk.

<img src=””bs.serving-sys.com/BurstingPipe/adServer.bs?cn=tf&c=19&mc=imp&pli=10584080&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1″>

Navigate