PokerStars hæver raken

Verdens største pokersite smed i weekenden $1.000.000 i en freeroll, og $10 millioner i den garanterede præmiepulje i Sunday Millions jubilæumsturnering. I går annoncerede PokerStars så rake-stigninger.

Amaya er blevet skrevet i pokerverdenens lille, sorte bog, efter det i november kom frem, at PokerStars ville skære i det eksisterende VIP-program.

 

Og nu bliver der ganske skrevet endnu et par noter. I en pressemeddelelse udsendt af PokerStars’ pressechef, Michael Josem, i går, fremgår det nemlig, at sitet hæver raken på en række spil per 28. marts 2016.

 

Kort opsummeret, så vil ændringerne betyde en gennemsnitlig rakestigning på 4 procent. Blandt andet stiger raken på Heads Up cashgame, ligesom der fremover vil blive taget rake af rebuys og add-onds.

 

Et andet punkt, som ganske givet vil hidse folk op over en bred kam er det faktum, at raken på MTT hyper-turbo vil stige til 5 %.

 

PokerStars gør i forbindelse med stigningerne opmærksom på, at de fortsat har markedets laveste rake, hvilket de illustrerer med denne grafik:

 

 

<a” href=””https://www.pokerstars.com/en/blog/corporate_blog/2016/pokerstars-announces-revised-pricing-161006.shtml”>Du kan læse hele PokerStars pressemeddelelse her.

Navigate