PokerStars klar med $1 million freerollturnering

Der kører dagligt utallige freerolls på PokerStars, men verdens største pokersite svinger sig op på den helt store klinge, når de næste søndag blænder op for en gratis turnering med $1.000.000 i puljen.

PokerStars har annonceret en $1 million freerollturnering, som kommer til at udspille sig søndag den 17. juli.
 
Turneringen har fået det mundrette navn, PokerStars $1 Million Freeroll, og lover en førstepræmie på $10,000. Det er anden gang, at PokerStars blænder op for en freeroll med en rund millioner i puljen, men til forskel fra sidste gang, så vil endnu flere gå fra turneringen med penge på lommen – hele 75.000 spillere kan forvente at cashe i den kæmpe turnering.

 
Det er som sagt gratis at spille med i turneringen, men der dog et lille bitte men, da man skal vinde sig vej ind i det forjættede land.

 

PokerStars byder dog på et utal af måder at spille sig ind i turneringen på. Alt man skal gøre, er at spille en Real Money-hånd, lave et deposit, bette på BetStars eller spille et kasino-spil, så modtager man en gratis satellit-ticket til en All-In Shootout den efterfølgende dag, hvor 8.192 sæder til hovedturneringen vil være på spil.

 

Du kan læse meget mere om den store PokerStars $1 Million Freeroll-promotion på <a” href=”bs.serving-sys.com/BurstingPipe/adServer.bs?cn=tf&c=20&mc=click&pli=10584080&PluID=0&ord=[timestamp]”>PokerStars.dk.

 

Navigate