PokerStars klar med den dyreste onlineturnering nogensinde til WCOOP

WCOOP vil i år blive endnu større, da PokerStars har offentliggjort, at de den 20. september afholder en onlineturnering med $51.000 i buy-in, hvilket gør det til den dyreste nogensinde.

Tilbage i juni offentliggjorde PokerStars et foreløbigt program til World Championship of Online Poker, som går af stablen i september. Det var dog ikke det endelige, og der kunne ske ændringer.

Læs også: Foreløbigt WCOOP-program offentliggjort

Det er nu sket, da der er kommet en stor tilføjelse til programmet. PokerStars har i en pressemeddelelse annonceret, at de vil afholde den dyreste turnering nogensinde under turneringsserien.

Turneringen vil blive spillet den 20. september, og den vil have et buy-in på velvoksne $51.000. Det største buy-in inden dette, har været ved tidligere WCOOP’s, hvor det kostede $25.000 at være med i en heads-up turnering.

Denne turnering vil dog ikke være i heads-up. Den vil derimod være i formatet No Limit Hold’Em 8-Max. Man har garanteret $1.000.000 i turneringen, så hvis der ikke skal være overlay, så skal mindst 20 mand stille op.

To af dem er allerede fundet, da Jason Mercier og Daniel Negreanu har meldt sig klar til gigantturneringen.

– Jeg synes kun det giver mening, at verdens største pokersite også er værten for den største onlineturnering nogensinde. Jeg er spændt på at teste mine evner mod de bedste af de bedste, online, lyder det fra Negreanu om eventet. 

Navigate