PokerStars lancerer ny turneringsserie

PokerStars er i forvejen hjemsted for TCOOP, WCOOP, SCOOP og Micro Millions, men nu føjer verdens største pokersite endnu en turneringsserie til repertoiret.

En spritny turneringsserie kaldet Mountain Series blev i dag offentliggjort af PokerStars.

 

Turneringsserien byder på 10 Events og kommer til at finde sted fra d.7-10 april. Buy ins strækker sig fra $11 helt op til $2.100, og de ti turneringer kommer til at have en samlet, garanteret præmiepuljer på $4 millioner.

 

Hver af de ti turneringer er blevet opkaldt efter et berømt bjerg, lige fra Sugarloaf i Brasilien til Mount Everest i Nepal. Main Event kommer til at koste $2.100 med $1,5 millioner i den garanterede præmiepulje.

 

  • Mountain Series virker som en storartet tilføjelse til det online festivalprogram, som PokerStars allerede byder på i forvejen. At der er så mange forskellige buy in-levels betyder, at folk på alle niveauer kan være med, og jeg kan slet ikke vente med at tage del i det ved at både spille og streame adskillige events, lyder det fra Team PokerStars Pro Online-medlem, Jaime Staples.

 

Der kører allerede på nuværende tidspunkt satellitter på PokerStars. <a” href=”bs.serving-sys.com/BurstingPipe/adServer.bs?cn=tf&c=20&mc=click&pli=10579055&PluID=0&ord=[timestamp]”>Du kan læse mere på sitets hjemmeside her.

 

 

<img src=””bs.serving-sys.com/BurstingPipe/adServer.bs?cn=tf&c=19&mc=imp&pli=10584080&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1″>

Navigate