PokerStars lancerer Ronaldo-‘puslespil’ med $1.000.000 på højkant

Verdens største pokersite fortsætter deres række af kampagner centreret om små challenges, der kan føre til en stor gevinst. Denne gang gør man brug af sponsoratet med Cristiano Ronaldo.

Tidligere på årets skrev PokerStars under med to af verdens største fodboldstjerner i først Neymar og siden Cristiano Ronaldo og de samarbejder begynder sitets brugere at se mere og mere til.

Fra i dag er det næsten umuligt ikke at bemærke. PokerStars har nemlig søsat en ny stor kampagne kaldet The Dream Team Collection. Her er de to fodboldstjerner i spotlightet sammen med den pensionerede brasilianske VM-helt og legende Ronaldo.

Læs også: <a” href=””/pokerstars-cristiano-ronaldo/pokerstars-signer-cristiano-ronaldo”>PokerStars signer Cristiano Ronaldo

Kampagnen blander flere af de ting, der har kendetegnet tidligere satsninger fra verdens største pokersite, samt et nyt.

Man skal således gennemføre en række forholdsvis simple ‘udfordringer’. Som noget nyt samler man herigennem brikker til et af tre forskellige puslespil – et Cristiano Ronaldo-, Neymar- eller Ronaldo-puslespil.

For hver brik, man finder, får man en tilfældig belønning, der kan være alt fra en All-In Shootout-billet til $7911. En All-In Shootout er en turnering, hvor alle er all-in hver hånd, hvorfor man blot skal registrere sig og ikke nødvendigvis være til stede for at deltage.

Det er muligt at finde op til ni brikker. Præmierne bliver fordelt ud fra følgende sandsynlighed:

Desuden – og her bliver det måske endnu mere interessant – får man en såkaldt Golden Ticket til en All-In Shootout med blandt andet signerede trøjer på højkant og svimlende $1.000.000 til vinderen.

The Dream Team Collection er i gang og kører indtil den 17. september.

For at tage del i kampagnen skal man logge ind på sin PokerStars-konto og tilgå sit ‘Challenges’-vindue. <a” href=”bs.serving-sys.com/BurstingPipe/adServer.bs?cn=tf&c=20&mc=click&pli=10584080&PluID=0&ord=[timestamp]”>Det, samt kampagnen i sin helhed, kan du læse mere om på PokerStars.dk.

<img src=””bs.serving-sys.com/BurstingPipe/adServer.bs?cn=tf&c=19&mc=imp&pli=10584080&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1″>

Navigate