PokerStars må af med sjette Spin&Go-million på en uge!

Det har tilsyneladende været en dyr affære for PokerStars at afholde Spin&Go-fødselsdag. Næsten hver dag den seneste uge er en spiller blevet millionær på kortere tid end en frokostpause.

Var man i tvivl om det stadig forholdsvis unge pokerformat Spin&Go var kommet for at blive, så er den så sandelig blevet manet til jorden den sidste uges tid.

Har har PokerStars haft gang i deres fejring af Spin&Go’s første fødselsdag og her er det gæsterne, der har taget for sig af gaverne.

Vi kunne tidligere fortælle, at hele tre PokerStars-kunder inden for de første par dage havde ramt en million dollars for en investering på højest en håndfuld hundrede kroner og mindre tid end det tager at holde en frokostpause.

Læs også: <a” href=””/pokerstars-spingo/nu-har-pokerstars-lavet-tre-spingo-millionaerer-paa-en-uge”>Nu har PokerStars lavet tre Spin&Go-millionærer på en uge

Det var i sig selv vildere, end man havde regnet med, men alligevel har PokerStars her nogle få dage senere måtte fordoble deres uddeling af $1.000.000.

Mandag ramte hele to spillere millionen og i går endnu en, hvorfor der i løbet af præcis en uge er blevet lavet hele seks Spin&Go-millionærer på verdens største pokersite.

Fire af dem i øvrigt i Spin&Go’s med buy-in på $5.

Sådan er det forløbet:

– 21. oktober: ‘Samara Lúcio’ fra Brasilien ($5)
– 22. oktober: ‘wrawras’ fra Brasilien ($100)
– 25. oktober: ‘prophethicks’ fra England ($5)
– 26. oktober: ‘barrakuuda4’ fra Estland ($100)
– 26. oktober: ‘handtbt1’ fra Tyskland ($5)
– 28. oktober: ‘ifipushud325’ fra Australien ($5)

For at opsummere er en Spin&Go en tremands hyper-turbo Sit&Go, hvor præmiepuljen inden spillet sættes i gang bestemmes af en enarmet tyveknægt.

Der spilles winner-takes-all, på nær, når de helt store jackpots rammes, hvor nummer to og tre får en trøstepræmie.

<a” href=”bs.serving-sys.com/BurstingPipe/adServer.bs?cn=tf&c=20&mc=click&pli=10584080&PluID=0&ord=[timestamp]”>Du kan læse mere om den igangværende Spin&Go-fejring på PokerStars.dk.

Navigate