PokerStars og Full Tilt får ny chef

Verdens største pokersite og dets tidligere konkurrent, men nuværende søstersite er bundet sammen i et moderselskab, der nu har fået nyt overhoved.

Midt i en masse ændringer på pokerdelen af sin forretning har Rational Group, moderselskabet bag PokerStars og Full Tilt, nu også skiftet ud i baglandet.

Læs også: PokerStars præsenterer markante ændringer i deres loyalitetsprogram

Således har Rational Group og dermed de to pokersites fået en ny øverste chef. Rafi Ashkenazi begynder sin nye stilling som firmaets CEO på mandag den 9. november og overtager Michael Hazels position.

Ashkenazi har været hos Rational Group siden starten af 2013, og har hidtil haft titlen Chief Operating Officer (COO) med ansvar for det PokerStars- og Full Tilt-produkt, der bliver mødt af kunden. Med andre ord områder som kundeservice, marketing og driften af pokerrummet.

Tidligere har han i syv år været COO hos Playtech, hvor iPoker-netværket hører under. Her stoppede Ashkenazi i 2012.

– Jeg ser frem til igen at joine det fantastiske hold hos Rational Group og arbejde med dem for fortsat at udvide vores lederposition i online-gaming, siger hovedpersonen i en pressemeddelse.

– Vi står foran fantastiske muligheder i den nærmeste fremtid med vores forestående lancering i New Jersey, udvidelsen af vores kasino- og sportsbetting-forretninger, samt vores mission om at vokse på poker-kategorien, tilføjer han.

Der er endnu ikke meldt nogen officiel dato ud for PokerStars’ tilbagevenden til USA i form af delstaten New Jersey, men det rygtes at kunne ske i starten af det nye år.

PokerStars fik endelig godkendt deres ansøgning om at operere i New Jersey i sidste måned.

Læs også: PokerStars vender tilbage til USA efter over fire års fravær

Artikelfoto: Pressefoto af Rafi Ashkenazi.

Navigate