PokerStars signer Cristiano Ronaldo

PokerStars fortsætter med at kapre verdens største sportsstjerner. I dag kulminerer det med præsentationen af verdens bedste fodboldspiller.

Hvis man troede, at PokerStars peakede, da de for få uger siden overraskende skrev under med FC Barcelona-stjernen Neymar kan man godt tro om igen.

Sitet har nemlig netop overgået sig selv ved at præsentere verdens måske største fodboldstjerne og en af verdens absolut mest eftertragtede herrer, når det kommer til at markedsføre et brand, Cristiano Ronaldo.

Læs også: <a” href=””/pokerstars-neymar-sponsorat/pokerstars-kaprer-en-af-verdens-stoerste-sportsstjerner”>PokerStars signer en af verdens største sportsstjerner

Real Madrid-stjernen, der kan prale af at være den nuværende indehaver af titlen som verdens bedste fodboldspiller, Ballon d’Or, bliver dermed en del af det hold, der udover førnævnte Neymar også tæller sportsstjerner som Rafael Nadal og navnebroren Ronaldo.

– Jeg begyndte at spille poker for nogle år siden og jeg elsker konkurrencen, strategien og glæden. Jeg ser frem til at tage mit spil online og til live-bordene, og til at møde mine fans head to head, siger Cristiano Ronaldo ifølge PokerStarsBlog.com om sponsoraftalen.

– Selvom fodbold er min verden har poker altid været mit spil. Jeg er meget glad for at være en del af holdet, tilføjer han.

Cristiano Ronaldo kommer på PokerStars til at spille under navnet ‘C.Ronaldo’. Du kan se ham byde sig selv velkommen på holdet her:

Navigate