PokerStars skriver med Neymars pokercoach

Neymars engagement med PokerStars smitter nu af, da også fodboldstjernens gode ven og pokermentor er i stald hos verdens største pokersite.

Det er bredt kendt, at pokersponsorater ikke længere hænger på træerne i den grad det syntes tilfældet for en håndfuld år siden, men PokerStars fortsætter med at gå i mod strømmen i ny og næ.

Tidligere i år kunne sitet præsentere et regulært scoop ved at indlemme fodboldstjernen Neymar i folden og nu udvider de så med FC Barcelona-profilens pokercoach.

Læs også: PokerStars kaprer en af verdens største sportsstjerner


Der er tale om Felipe ‘Mojave’ Ramos, der er professionel pokerspiller og har fået en overraskende stor fanskare i hjemlandet Brasilien set i forlængelse af, at kortspillet fortsat mangler at få sit helt store gennembrud i det folkerige land.

Et brasiliansk pokerboom så netop Ramos ud til at skulle kickstarte, da han gik rigtig dybt ved årets WSOP Main Event, men eventyret måtte afbrydes på en 136. plads.

Inden da nåede der at blive kastet stjernestøv på Ramos’ rail, da Neymar overraskede ved at troppe op i Las Vegas for at støtte sin ven kort efter sin optræden for Brasiliens landshold ved Copa America i Chile.

Læs også: Neymar er taget til Las Vegas for at støtte sin pokercoach

Felipe Ramos bliver en såkaldt ‘Friend of PokerStars’ og spiller under navnet ‘mojave’ på sitet.

Artikelfoto: PokerStarsBlog.com. Neymar i midten og Felipe Ramos til højre under årets WSOP Main Event i Las Vegas.

Navigate