PokerStars smækker ekstra Event i tætpakket SCOOP-program

Gad vide om SCOOP Event 56 bruger Rexona? I hvert fald er der fundet plads til turneringen i det ellers i forvejen stopfyldte SCOOP-program, som inden tilføjelsen talte 165 turneringer.

Årets udgave af Spring Championship of Online Poker var i forvejen den største nogensinde, men nu er den, her forud for den afsluttende weekend, blevet en anelse større.

 

PokerStars har nemlig nærstuderet programmet og fundet ud af, at endnu et event kunne klemmes ind på mandag, således at spillerne nu kan se frem til den spritnye Event 56 (Progressive Super Knockout). Som altid kommer turneringen i tre forskellige udgaver, så spillerne kan se frem til buy ins på henholdsvis $11, $109 og $1,050.

 

Verdens største pokersite begrunder tilføjelsen med, at SCOOP fortsat er i fuld gang mandag, hvor 12 todages-turneringer skal finde deres afslutning. Event 56 er en éndagsturnering, som blandt andet kommer til at overlappe finalebordet i Main Event, hvis man samtidig ønsker at raile med dér.

 

Turneringen er allerede nu åben for registrering både på mobil, tablet og den gode, gammeldags computersoftware. Den ekstra turnering betyder, at årets udgave af SCOOP ender med en total på hele 168 turneringer.

 

Som altid løber der masser af satellitter til turneringen. Du kan læse mere på <a” href=”bs.serving-sys.com/BurstingPipe/adServer.bs?cn=tf&c=20&mc=click&pli=10584080&PluID=0&ord=[timestamp]”>PokerStars.dk.

 

Navigate