PokerStars trækker app tilbage

App’en ‘Duel’ blev lanceret i februar og var målrettet hobbyspillere, men blev aldrig den succes som PokerStars havde håbet på. Nu er den trukket tilbage.

Da PokerStars ved årets begyndelse smed app’en ‘Duel’ på markedet, var det håbet at indfange hobbyspillere på farten. Ikke desto mindre, er app’en blot fire måneder efter lanceringen, blevet pillet af markedet som følge af manglende interesse for produktet.

 

Ideen var, at hobbyspillere skulle kunne duellere over mobilen, når det lige passede ind. Med en varighed på blot 20 hænder, kunne man snildt spille en dyst mens man ventede på bussen.

 

PokerStars smed et pænt marketingsbudget efter app’en i bestræbelserne på at opnå samme succes, som de fik, da de lancerede Spin & Go-formatet i 2014. Lad os blot konstatere, at succesen ikke just nåede Pokemon Go-højder.

 

– Efter at have gennemgået data fra betaversionen, står det klart, at det ikke var økonomisk rentabelt, lyder det fra en talsmand fra PokerStars.

 

Vi skal dog ikke forvente, at PokerStars har opgivet at komme ind på app-markedet af den grund. I sidste uge udvidede verdens største pokersite samarbejdet med softwaregiganten Playtech, hvorfor vi nok kan se dem forsøge sig med nye produkter inden for en overskuelig fremtid.

Navigate