PokerStars udlodder Barcelona-pakker og muligheden for at møde Neymar

PokerStars søsætter nu første led i deres nye samarbejde med superstjernen Neymar. Du kan få muligheden for at møde fodboldstjernen, samt meget mere på en tur til den spanske by.

Verdens største pokersite landede sig i sidste måned noget af et scoop, da de kunne annoncere tilgangen af den brasilianske fodboldstjerne Neymar.

Det kommer nu for første gang sitets kunder til gode. PokerStars har søsat kampagnen ‘Mød Neymar’, der blandt andet udlodder det, titlen antyder.

Man kan vinde et møde med brasilianeren ved at skaffe sig adgang til en såkaldt ’Neymar Jr Final’-turnering. De spilles den 2., 16. og 30. juli klokken 19.15. Top-3 vinder en Barcelona-pakke, mens der er yderligere $100.000 på højkant. Pakken inkluderer følgende:

– To billetter til en fodboldkamp i Barcelona
– Syv overnatninger på et firestjernet hotel for dig og en gæst
– $800 i lommepenge (indsat på din PokerStars-konto)
– Gratis adgang til en €2.150 EPT Barcelona Festival side event efter eget valg
– En invitation til at møde Neymar Jr til optagelsen af en udsendelse om kendisdueller i Barcelona samt chancen for at få taget et PokerStars-fællesbillede sammen med ham
– En person blandt publikum bliver tilfældigt udvalgt til at spille heads-up poker imod Neymar Jr. Hvis du bliver valgt, og du vinder over ham, så løber du af med en gratis pakke til PokerStars Caribbean Adventure 2016 (PCA) til en værdi af mere end $15.000

Man kan skaffe sig adgang til finalerne på flere måder, heriblandt de efterhånden velkendte ‘Challenges/Udfordringer’, som PokerStars nu starter op i en Neymar-udgave.

Udfører du 11 simple udfordringer, såsom at spille en Sit&Go og vinde en cashgame-hånd, får du en billet til en Neymar-finale. Den nemmeste måde at få fat på en billet er at indbetale med en bonuskode.

<a” href=”bs.serving-sys.com/BurstingPipe/adServer.bs?cn=tf&c=20&mc=click&pli=13543596&PluID=0&ord=[timestamp]”>Du finder al information om, hvordan du deltager, på PokerStars.dk.

Navigate