PokerStars udvider asiatisk fokus med to nye sponsorater

PokerStars skriver under med to nye teamproer fra Asien i et fortsat forsøg på at erobre det, der er udpeget som et nyt stort pokermarked.

Det er efterhånden ved at være nogle år siden Asien for første gang blev udpeget til at være et nyt boomende pokermarked.

Det har indtil videre haft noget på sig, men store poker-aktører bruger stadig mere energi og flere penge på kontinentet mod øst, der stadig forventes at vokse sig endnu større i poker-henseende.

Især PokerStars har et godt øje til Asien. I år har man af to omgange skrevet kontrakter med nye teamproer fra Asien og nu hiver man endnu to i land.

Læs også: PokerStars skriver under med første teamproer fra Japan og Indien

Læs også: PokerStars indgår sponsorkontrakt med japansk model

PokerStars fortæller i dag, at Chen-An Lin fra Taiwan og kinesiske Yaxi Zhu er de nyeste tilføjelser til Team PokerStars Pro. Sitet understreger selv, at sponsoraterne er en af del af det vedvarende forsøg på at vokse sig større på det asiatiske marked.

Begge spillere gør sig mest i livepoker. Største resultat har den tidligere konsulent Yaxi Zhu, der sidste år vandt en stor €2000 side-event under PokerStars EPT Prag til €119.100. Hun cashede desuden i den netop overståede og rekordstore EPT Barcelona Main Event.

Begge de to nye PokerStars Proer kommer for første gang i aktion i officielt PokerStars-regi ved Macau Poker Cup, der løber af stablen over de næste to uger.

Artikelfoto: Pressefotos. Yaxi Zhu og Chen-An Lin.

Navigate