PokerStars: Vi har fået dansk sportsbetting-licens

Danmark får inden længe en ny spiller på sportsbetting-markedet i ingen ringere end verdens største poker-operatør.

En potentielt stor nyhed har ramt det danske spillemarked fredag eftermiddag. Verdens klart største pokersite, PokerStars, skal til at udbyde sportsbetting i Danmark.

Tidligere i år begyndte sitet at rulle deres sportsbetting-produkt ud i små dele af Europa og man begyndte at hviske i krogene om, at Danmark kunne være inden for rækkevidde.

Læs også: PokerStars klar med sportsbetting i april

Det er ellers mindre end to år siden man meldte ud, at sportsbetting og PokerStars ikke ville blive en kombination verden ville få at se.

Læs også: PokerStars afviser sportsbetting-rygte

Ikke desto mindre rammer sitets sportsbetting-produkt inden længe danskerne. PokerStars fortæller i en pressemeddelse, at man af Spillemyndigheden er blevet tildelt en licens gældende for et år, mens man regner med at ansøge om at få den udvidet til fem år.

PokerStars skriver, at deres sportsbetting-produkt bliver rullet ud i Danmark ‘snart’.

– (…) Vi er glade for at tilbyde sportsbetting under en licens, der giver lokal oversigt over industrien og giver PokerStars mulighed for at tilbyde de danske bettere vores gaming-ekspertise og høje standard for integritet, siger PokerStars’ Eric Hollreiser.

– Det viderebringer Amayas (PokerStars’ ejere, red.) forpligtelse til at gro online-gaming ansvarligt ved at støtte lokale reguleringer, der beskytter spillerne og skaber en bæredygtig og konkurrencedygtig markedsplads, samt giver indtægt til lokale regeringer, tilføjer han.

PokerStars fortæller videre, at man regner med at udvide med kasinospil i Danmark i 2016.

Navigate