Pokerturist lavede $300 til over en million kroner ved Main Event

En læges ferie til Las Vegas udviklede sig til en af årets bedre WSOP Main Event-historier.

Verdens største årlige pokerturnering, WSOP Main Event, danner rammen om mange af pokerens gode historier og anekdoter. En af dem, der kandiderer til årets udgave, står amerikanske Erasmus Morfe for.

Lægen fra Colorado havde i år taget turen til Las Vegas med familien og medbragt $1500 til at spille poker for. De fik hurtigt ben at gå på, da Morfe blandt andet spillede WPT500 til $500 på ARIA og en $535 mega-satellit til WSOP, dog i begge tilfælde uden at cashe.

– (…) På det tidspunkt havde jeg det sådan ‘jeg vil ikke hjem, vi er kun lige kommet’! fortæller Morfe til PokerNews om sin historie.

Siden satte Morfe sine sidste $300 i spil i et $1/$3 cash-game, hvor han endelig fik medvinden at føle. Pengene blev skudt op i $1060, som lige akkurat var nok til en turbo-satellit til den sidste startdag ved WSOP Main Event, dag 1C.

Efter et nervepirrende bobbelspil formåede Morfe at hive Main Event-billetten til $10.000 i land. Men det var først begyndelsen på eventyret.

Morfe, der ifølge en PokerNews fremstår som en glad, imødekommende og entutiastisk pokerturist, formåede nemlig at køre en stor stack op i Main Event og præsterede et dybt run af de helt store.

En overgang i slutfasen var Morfe blandt chipleaderne, men måtte afslutte eventyret kort inden November Nine. Amerikaneren blev årets 19’er ved WSOP Main Event til $262.574.

– Selvfølgelig er det skuffende lige nu, men faktisk har jeg det fantastisk. Jeg har et ægte smil på mit ansigt, fordi det her overgik alle mine forventninger. Så set fra det perspektiv er det fantastisk, sagde Morfe efter sit exit, ligeledes til PokerNews.

Trods, at han ikke har poker som sin primære indkomst er Morfe langt fra nogen decideret amatør. Inden Black Friday formåede han at blive nummer fire i en Sunday Million på PokerStars.

Du kan læse hele Morfes Main Event-historie på PokerNews.com.

Artikelfoto: Jayne Furman for WSOP.com.

Navigate