Rapper går ind i pokerbranchen

Rapperen Soulja Boy har starter firmaet World Poker Fund, som han vil bruge til at lave nogle reality-programmer om poker.

Hvis man tænker på rapperen Soulja Boy, så er det nok ikke ligefrem ordet poker, som man først associerer med ham. På trods af det, så er han nu gået ind i pokerbranchen.

Musikstjernen er manden bag det nye firma World Poker Fund. Virksomheden vil som navnet antyder have poker som hovedtema, men det bliver som et reality-format.

Soulja Boy vil lave to reality-programmet med navnene Poker Boss og America Loves Poker. Hvad der helt præcis kommer til at ske i programmerne, er lidt svært at finde ud af, men rygterne går på, at folk som Justin Bieber, Floyd Mayweather og Tyga skal medvirke. Derudover bliver de optaget på famøse natklubber som Lure og Supper Club.

Derudover World Poker Fund afholde nogle online-pokerturneringer, hvor det ikke koster noget at være med. Her vil det være muligt at vinde sponsorater. Det er dog først, når det bliver lovligt at spille poker i Californien.

World Poker Fund skulle sætte $500.000 i sponsorater på højkant i en finale, så der vil altså være en del at spille om. 

Selvom det måske ikke er helt normale navne at se i pokerverdenen, så vil det dog nok give en vis eksponering rundt omkring.

Du kan læse mere på Pokerlistings og otcmarkets

Artikelfoto: Soulja Boy af BillBoard.com 

Navigate