Redaktør forsøger at leve en uge som Dan Bilzerian

Man skal stå tidligt op, hvis man skal leve sit liv i samme hæsblæsende tempo som mediefænomenet Dan Bilzerian. Redaktøren for den australske udgave af magasinet ‘Vice’ har imidlertid gjort forsøget.

Underholdningen fejler ikke noget, hvis man følger Dan Bilzerians konti på de sociale medier Twitter, Facebook og Instagram.

Den amerikanske playboy vælter sig i kvinder, våben, biler og spiller highstakespoker om pengebeløb som ville få selv Gus Hansen til at løfte et øjenbryn.

 

Men det er hårdt arbejde. I hvert fald, hvis man skal tro redaktøren for den australske udgave af magasinet ‘Vice’, Julian Morgans, som i en hel uge forsøgte at leve som Dan Bilzerian med alt, hvad det måtte indebære. Alt lige fra de obligatoriske kaki-bukser, de lige så obligatoriske halvnøgne damer og ikke mindst et konstant indtag af protein shakes. Og specielt de mange protein shakes skulle vise sig at blive et problem, for Julian Morgans mave gjorde indsigelser mod det massive indtag af de angiveligt muskelopbyggende drikke.

 

Akkurat som som Instagram-Kongen, skulle Julian Morgans også en turn på kasino. Og det gik heller ikke for godt.

 

– Jeg checkede på nettet, hvordan man spiller poker og fandt ud af, at det er kedeligt og kompliceret, men grundlæggende går ud på at matche sine kort, så de passer efter numre, farver og form.

 

Med denne forståelse for det ædle spil, kan det ikke komme som nogen overraskelse, at Julian Morgans tabte alle de penge, han havde taget med på kasioet.

 

Du kan læse hele den underholdende artikel her. Den er fint prydet med masser af billeder i rigtig Dan Bilzerian-stil.

Navigate