Registrerede det forkerte event og vandt: Fik et chok, da jeg fik fem kort

Christian Pham vandt i nat Event 23 No Limit 2-7 Draw Lowball, men det var en fejltagelse, at han overhovedet spillede eventet. Han troede han havde registreret sig til et Limit Hold’Em-event.

Det er svært at vinde et WSOP-bracelet, og mange prøver forgæves i et utal af turneringer og formater. Når de fleste går på jagt efter et, så er det i pokervarianter, hvor de føler sig hjemme.

Christian Pham havde da også planer om dette, da han troede han havde registreret sig til et $1500 Limit Hold’Em-event. Pham kom dog til at registrere sig til det forkerte event og havnede derfor i Event 23 $1500 No Limit 2-7 Draw Lowball.

Amerikaneren fandt først ud af dette, da han sad ved bordet og fik de første kort. Han fik et decideret chok, da han aldrig havde spillet 2-7 Draw Lowball før, så han havde ingen idé om, hvad der foregik.

– De havde allerede begyndt at deale, så jeg kunne ikke gøre noget. Hvis de ikke havde begyndt at deale, så ville jeg have fortalt det til turneringslederen og bedt om at blive afregistreret, fortalte Pham efter turneringen.

Pham viste sig dog som utrolig lærenem. Han holdt nøje øje med, hvad de forskellige spillere gjorde og lærte, hvilke hænder der var gode. Efter dag 1 var han chipleader. Det samme var han efter dag 2, og på dag 3 kunne han så strække hænder i vejret som vinder, efter at have slået 218 mand i et spil han aldrig havde hørt om. 

En imponerende præstation som i nat blev honoreret med $81.314 og Phams første WSOP-bracelet. 

Artikelfoto: Christian Pham af WSOP.com 

Navigate