Riverkort sender MPT-sejr til Jakob Tøstesen

Cashgamechefen slog onlineverdensmesteren, da Jakob Tøstesen og Thomas ‘Kallllle’ Pedersen ramlede sammen i den afsluttende heads up ved Danske Spil MPT.

Efter fem dages forrygende poker, er Danske Spil Munkebjerg Poker Tour endelig kommet til en ende.

 

Undervejs har vi oplevet alskens lækkerier som f.eks., da Simon Ravnsbæk bluffede river, men alligevel endte med at kalde et reraise – og var god. Eller da Henrik Hecklen kaldte et riverbet med blot ni høj, og splittede potten.

 

Derfor var dagens profilfyldte finalebord også ventet med spænding. Og det startede da også ud med action fra start, da en short stacked Søren Jensen blev elimineret, hvorfor vi aldrig kom til at høre ’Kom så de hviii’e’-råbet, som gjorde ham berømt og berygtet under EPT København for en del år tilbage.

 

Chipleader ved finalebordets begyndelse var Mick Heder, men efter han ellers en overgang havde fået udbygget sin jeton-føring betragteligt, måtte han senere give slip på en fjerdeplads, da hans konge-knægt i en all in preflop ikke kunne hamle op Thomas ’Kallllle’s Pedersens esser.

 

Næste mand til at falde var forhåndsfavoritten, Henrik Hecklen, som efter et sygt run out måtte se sig selv i alvorlige kickerproblemer.

 

’Kallllle’ satte med otte-seks Hecklen all in for han sidste 5-6 big blinds. Hecklen kaldte med:

 

Riverkort sender MPT-sejr til Jakob Tøstesen 1 Riverkort sender MPT-sejr til Jakob Tøstesen 2

 

Cashgamechefen fra Hjørring var foran til og med turn, hvor boardet lå:

Riverkort sender MPT-sejr til Jakob Tøstesen 3 Riverkort sender MPT-sejr til Jakob Tøstesen 4 Riverkort sender MPT-sejr til Jakob Tøstesen 5 Riverkort sender MPT-sejr til Jakob Tøstesen 6

Hecklen nåede lige et melde op, at det sidste es i decket ville være et liret riverkort, da dealeren vendte lige præcist:

Riverkort sender MPT-sejr til Jakob Tøstesen 7

Dermed måtte Hecklen tage til takke med en tredjeplads til 184.000 kroner, hvilket de nok var ganske tilfredse med hos Danske Spil. En sejr til nordjyske pokerviking ville have kostet spillegiganten over en halv million kroner i tabte bets.

Den afgørende heads up så ’Kallllle’ og Jakob Tøstesen lægge ud med stort set helt lige store stacks, og det var også status, da de to kom ind i et klassisk ræs i hånden, som endte med at sende titlen i Jacob Tøstesens hænder.

Tøstesen

Riverkort sender MPT-sejr til Jakob Tøstesen 6 Riverkort sender MPT-sejr til Jakob Tøstesen 9

’Kallllle’

Riverkort sender MPT-sejr til Jakob Tøstesen 10 Riverkort sender MPT-sejr til Jakob Tøstesen 11

’Kallllle’ var foran helt frem til turn, hvor boardet lå

Riverkort sender MPT-sejr til Jakob Tøstesen 1 Riverkort sender MPT-sejr til Jakob Tøstesen 13 Riverkort sender MPT-sejr til Jakob Tøstesen 14 Riverkort sender MPT-sejr til Jakob Tøstesen 15

, men dealeren leverede afgørelsen på river med:

Riverkort sender MPT-sejr til Jakob Tøstesen 16

– Det er sgu det bedste riverkort, jeg nogensinde har set, var Tøstesens umiddelbare kommentar, inden han jublende knyttede næven ud mod sine venner på railen.

 

Riverkort sender MPT-sejr til Jakob Tøstesen 17


Sådan endte det

1. Jakob Tøstesen 407.000 kr.
2. Thomas ‘Kallllle’ Pedersen 285.000 kr.
3. Henrik Hecklen 184.000 kr.
4. Mick Heder 136.000 kr.
5. Dennis Bjerregaard 102.000 kr.
6. Benjamin ‘Bønne’ Jensen 82.000 kr.
7. Daniel Bodin 68.000 kr.
8. Rafet Bulic 54.000 kr.
9. Søren ‘Kom så de hviii’e’ Jensen 40.700 kr.

Navigate