Rønhoff og Houbanan jagter milliongevinst

Den tidligere WPT National København-vinder Younas Rønhoff skal sammen med Morten ‘Houbanan’ Jespersen spille en SCOOP-finale med $130.215 på toppen i aften.

Gårsdagens danske avancementer i SCOOP formåede desværre ikke at veksle Dag 2-placeringer om til finaleborde.

 

Mads ‘Mr Longhit’ Bertelsen var ellers tæt på i SCOOP 39 Low, hvor han i favoritdisciplinen Omaha H/L blev nummer 14 til $562, lige foran landsmanden ‘PPBOE’, som fik det samme økonomiske resultat ud af sin 15.plads. I Medium-udgaven af samme turnering blev ‘Mr Longhit’ nummer 23 til $1.313.

 

I stedet for at dvæle ved fortiden, skuer vi nu frem mod fremtiden. Om 10 timer skal Younas Rønhoff og Morten ‘Houbanan’ Jespersen nemlig spille finale i SCOOP-udgaven af Thursday Thrill.

 

Med et indskud på $1.050 og hele 1.559 entries, har turneringen genereret en en førstepræmie på svulstige $130.215, og den krydser vi fingre for går til en af de to danskere. Bedst ser det ud for Rønhoff, som ligger placeret som nummer 125 ud af de resterende 181 spillere. Morten ‘Houbanan’ Jespersen indtager en 149.plads, men har trods alt lidt over 20 big blinds at gøre godt med.

 

I Medium-udgaven af samme turnering – en sag til $109 – formåede ‘sillehund’ og ‘Rotweiler85’ at spille sig videre til Dag 2. Sidst men ikke mindst avancerede Christian ‘CMOOSEPOWER’ Elstrøm fra SCOOP 51 Dag 1G, men her spilles finalen først om tre dage.

 

 

Navigate