Rønnow scorer fornem turneringshæder for anden gang på to måneder

Simon Rønnow rider på en bølge af succes for tiden, hvilket nu kulminerer med Triple Crown nummer to inden for kort tid til den danske turneringshaj, der er rangeret blandt verdens bedste.

Simon Rønnow er stukket af på PocketFives’ liste over tidens bedst præsterende danske turneringsspillere og ikke nok med det fortsætter aarhusianeren i disse dage med at hente titler til sig.

I sidste måned hentede han karrierens første Triple Crown, der samtidig også var den første danske af slagsen i 2015 – og minsandten om han ikke allerede hentede nummer to natten til onsdag.

En Triple Crown er en virtuel hæder turneringsportalen PocketFives uddeler, når en spiller vinder tre store turneringer på tre forskellige pokersites/netværk inden for en uge. I 2015 er der blevet vundet 95 Triple Crowns.

To af dem er altså nu gået til Rønnow. Bedriften skabte han fundamentet for i sidste uge, da han vandt iPoker-netværkets Grand Tuesday.

Han var siden tilbage i vinderskamlen søndag, hvor han vandt Winamax’ Highroller. Ved samme lejlighed var han tæt på at fuldende Triple Crownen med en sejr i The Bigger $162, hvor han dog måtte tage til takke med en tredjeplads.

Læs også: Danmarks turneringskonge scorede største på årets tredjesidste søndag

Natten til onsdag tog Rønnow alligevel pokalen, da han vandt en $109-turnering på PokerStars.

Sådan kom Triple Crownen altså i land:

8. december: 1. plads  €75 iPoker Grand Tuesday – $6614
13. december: $300 Winamax Highroller – $13.599
15. december: $109 PokerStars NLHE Turbo 1R1A – $5934

Selvom Rønnow nu er indehaver af to af de eftertragtede Triple Crowns er der nu stadig et godt stykke op til kongen på den front, Chris Moorman, der har 21.

Bedste dansker på listen er Mickey ‘mement_mori’ Petersen med ni Triple Crowns.

Navigate