Rønnow scorer størst med turbo-søndagssejr

På en ellers stille dansk søndag brød turneringshajen Simon Rønnow igennem med et finalebord på Danske Spil Poker og en sejr på PokerStars.

Der er ikke nogen store danske søndagssejre at berette om fra de mest profilerede flagskibsturneringer rundt omkring, eller for den sags skyld de populære ‘The Bigs’ og ‘The Hots’ hos PokerStars.

Men så er det godt nettet er fyldt med diverse andre turneringer. Det blev således alligevel til en anseelig dansk søndagssejr, da Simon ‘IgorKarkarof’ Rønnow tog sig af en $215 turbo-turnering på PokerStars.

Den var ekstra stor i søndagens anledning, hvorfor eksil-silkeborgenseren måtte sætte 533 modstandere til vægs, men til gengæld til en udbetaling på solide $20.185.

Oven i købet ramte Rønnow også finalebordet i Danske Spil Pokers store søndagsturnering, hvor han blev sekser til $6404. Samme sted blev Frederik ‘Brink82’ Brink treer i sitets Highroller til $11.059.

Slutteligt var det faktisk tæt på, at vi skulle få både en ‘The Big’- og ‘The Hot’-sejr. Det blev dog til dansk bronze i både The Big $75 og The Hot $55, hvor henholdsvis ‘grandeleboef’ og Thomas ‘Banansen’ Markussen cashede $10.039 og $11.050.

Navigate