Rønnow vinder highroller-turnering: Jeg har momentum

Simon Rønnow vinder for anden gang på fem dage en stor online-turnering og ligger nu nummer 11 på online-verdenranglisten. Aarhusianeren tilskriver det en blanding af momentum og en sundere livsstil.

Torsdag var ved første øjekast en tynd dansk dag i online-turneringerne, men Pokernyhederne må konstatere, at vi havde overset et dansk resultat.

Simon ‘IgorKarkarof’ Rønnow vandt nemlig tidligt fredag morgen Danske Spil Pokers daglige highroller-turnering med et buy-in på 530 dollar.

For sejren foran 90 modstandere scorer den unge aarhusianer 10.928 dollar, svarende til cirka 72.400 kroner. Det skete bare fire dage efter hans super-søndag, der bød på både en sejr og et finalebord.

Simon Rønnow udbygger med sejren sin føring på den danske PocketFives-rangliste, ligesom han rykker op på en 11. plads i verden.

Pokernyhederne spurgte Rønnow, hvad det er, der fungerer så godt for ham for tiden.

– Januar var faktisk en minus-måned, men her i februar synes jeg, jeg har haft godt momentum i mit spil, siger Simon Rønnow.

– Der er nogle ting, jeg har arbejdet på, som er begyndt at fungere. Jeg er blevet mere bevidst om min egen range og er begyndt at exploite folk noget mere. Og så er jeg også begyndt at træne og spise sundt igen, det føler jeg også har en stor vigtighed.

Roser struktur
Highroller-turneringen med start klokken 20 hver dag er relativt ny, og Simon Rønnow er meget begejstret for den.

– Det er imponerende, at de har formået at stable en turnering som den på benene dagligt. De skal have kæmpe ros for, at de virkelig har fået gjort noget ved deres struktur. Før i tiden var det mærkelige payouts, og blindstrukturen var også helt væk.

Selvom Simon Rønnow altså er inde i en god stime af resultater, regner han med at tage en pause fra spilleriet i næste uge for at få analyseret en masse hænder igennem.

Danske Spil MPT på Casino Munkebjerg senere på måneden satser han dog på at dukke op til.

– Jeg må nok hellere komme ud af fjerene og få spillet den.

Navigate