Rousso måtte nøjes med bronze i Big Brother

Vanessa Rousso har haft meget succes i pokerverdenen, og det var meget tæt på, at hun også vandt den 17. sæson af Big Brother i USA. Hun måtte dog tage til takke med tredjepladsen.

Den tidligere Team PokerStars Pro Vanessa Rousso tog tilbage i juni skridtet ind i Big Brother-huset i USA, hvor hun har været med som deltager. 

Hun har boet der hele tiden indtil denne uge. Hun var en af de tre sidste i huset, og hun var udråbt som favorit til sejren og de dertilhørende $500.000.

Det endte dog ikke med sejren, da Steve Moses vandt den sidste udfordring og dermed kunne bestemme, hvem han ville have med i finalen. Han smed Rousso ud og sagde følgende.

– Vanessa, du har spillet det mest fantastiske spil. Jeg mener dette som studerende og superfan af dette spil. Som en studerende af dette spil, så er du den mest geniale kvindelige spiller dette spil nogensinde har set.

Det skulle vise sig at være en god idé for Moses at smide Rousso ud, da han gik hen og vandt finalen.

Skuffelsen over Rousso har dog nok ikke varet alt for længe, da Roussos kæreste Melissa Ouellet friede til hende i går, hvor den tidligere Team PokerStars Pro sagde ja.

Navigate