Så er der highroller-lir i Barcelona

De helt tunge drenge har i dag fået lov til at slå sig løs, da PokerStars EPT Barcelona Super Highroller med €50.000 er undervejs.

Den 12. sæson af European Poker Tour er for alvor kommet i gang i Barcelona, hvor der de seneste dage har været fuld tryk på pokerbordene med starten af Estrellas.

Folk har skulle have €1100 op ad lommen for at spille med ved Estrellas Main Event, hvilket har samlet et rekortstort felt 3298 spillere. Der spilles i øjeblikket dag 2 ved den turnering, men et andet sted i pokerrummet er starten gået på et noget mere eksklusiv event.

EPT Barcelona Super Highroller gik nemlig i gang tidligere i dag, hvor man skal finde €50.000 frem for at spille med. Det har mindst 65 mand allerede smidt ved cashieren.

Sidste år havde samme turnering 58 unikke spillere, hvilket altså allerede er blevet slået her kort efter start. Der blev lavet 19 re-entries sidste år, men mon ikke også, at det tal bliver toppet.

Med så stort et buy-in, så er det selvfølgelig de helt tunge drenge, der sidder ved bordene. Der kan blandt andre nævnes Jeff Rossiter, Max Altergott, Ole Schemion, Jason Mercier, Connor Drinan, Mike ‘Timex’ McDonald, Fedor Holz, Anthony Zinno, Erik Seidel og Philipp Gruissem.

Der er endnu ikke spottet nogle danske spillere i turneringen. 

Navigate