Så er det tid til VM i online-poker

WCOOP begynder i morgen, hvilket betyder, at tusindvis af pokerspillere sidder klistret til computerskærmen de næste uger i forsøget på at vinde millioner.

Hvis der er noget alle de store onlinespillere glæder sig til, så er det når PokerStars åbner op for en omgang af World Championship of Online Poker.

Det er nu blevet den tid på året igen, hvor den store turneringsserie ruller på ny.

VM i online-poker starter nemlig i morgen og vil køre helt indtil den 27. september, så der er masser af tid til at give turneringsserien et skud.

Over de næste tre uger er der planlagt hele 70 WCOOP-events, hvilket giver rig mulighed for at vinde millioner.

Som sædvanlig er der noget for alle lyster. Der bliver nemlig afholdt turneringer i alt fra No Limit Hold’Em til Razz. Hvis man gerne vil købe sig direkte ind i en turnering, så er $109 det mindste man kan komme af med, men man kan også banke i gennem i Super Highroller-turneringen den 20. september, hvor buy-in er hele $51.000.

WCOOP er dog mest for de lidt større pengepunge, så PokerStars har satellitter døgnet rundt til de forskellige events.

Det hele bliver som sagt skudt i gang i morgen, hvor der er fire turneringer på programmet. Her er der er specialudgaver af Sunday Warm-Up og Sunday Million, men man kan ligeledes spille med i en $10.300 heads-up-turnering, hvor der er garanteret $300.000. Der er i skrivende stund 16 mand registreret, hvor den ene er den danske chef Henrik ‘hhecklen’ Hecklen.

<a” href=”bs.serving-sys.com/BurstingPipe/adServer.bs?cn=tf&c=20&mc=click&pli=10961088&PluID=0&ord=[timestamp]”>Du kan læse meget mere om WCOOP på PokerStars.dk. 

<span style=””color: 222222; font-family: arial, sans-serif; font-size: 13px;”> 

Navigate