Sådan sidder danskerne på dag 4: Bønding til bords med online-verdensmester

Lars Bønding får fornøjelsen af at skulle dyste med online-verdensmesteren Fedor Holz på sit bord på dag 4. Dan Larsen har undgået de helt store navne, men der er dog stadig en WSOP-vinder på hans bord.

Klokken 21.00 i aften sætter Dan Larsen og Lars Bønding sig til bordene på Rio All-Suites Hotel and Casino, hvor de skal forsøge at spille sig nærmere på November Nine.

Hvis danskerne skal langt, så er det vigtigt, at de får godt fat i deres borde på dag 4, men det kan dog være svært, hvis man sidder på et hårdt et af slagsen.

Lars Bønding har ikke fået verdens bedste bordlodtrækning til dag 4. Han har trukket bord med en del større stakke, hvor især online-verdensmesteren Fedor Holz bliver en stor trussel. Holz indtager i øjeblikket en samlet fjerdeplads med 994.000 chips, så han har masser at skyde med. Hvis man skal være lidt positiv, så har Bønding dog direkte position på turneringschefen. Bordet er præget af en del knap så erfarne spillere, så der er dog stadig muligheder.

Dan Larsens bord har ikke de helt store stjerner, men de fleste har dog en del erfaring i liveturneringer og har lavet en del cashes. Specielt WSOP-vinder Dany Fuhs, som sidder med 481.500 chips, kan blive en svær modstander for danskeren. Derudover finder man også Tom Dobrilovic ved bordet. Han har over $1,3 millioner i live-turneringsgevinster, så han kan tydeligvis også finde ud af at holde på to kort.

Du finder danskernes fulde borde herunder:

 

Navigate