Sasuke døgnets største vinder

Den tidligere Heads Up NL Hold’em-specialist, Jacob ‘Sasuke’ Rasmussen viste i går aftes, at fire kort på hånden ikke er noget, der forvirrer ham.

Indrømmet, det er argurketid. Mens de store operatører i betting- og pokerbranchen har travlt med at opkøbe hinanden, varsle nedskæringer og udvikle nye produkter, så er det stendødt på spillerfronten, hvor de fleste højest kan svinge sig op til en tur på stranden.

 

Danmarks måske bedste NL Hold’em-spiller, Jacob ‘Sasuke’ Rasmussen, tog dog et afbræk fra sit refugium i går aftes, og hoppede ind på de høje takster på PokerStars. Ikke i glansdisciplinen NL Hold’em, men derimod $50/$100 Pot Limit Omaha.

 

I en fire og en halv times lang heads up-dyst mod spilleren ‘fjutekk’ lagde ‘Sasuke’ skidt ud, og var en overgang nede med over $28.000, men fik rebet sejlene, og endte rent faktisk et samlet overskud på $18.966. Blandt andet takket være døgnets næststørste pot.

 

Preflop kaldte ‘Sasuke’ et 3-bet til $1.060. Flop:

 

Sasuke døgnets største vinder 1 Sasuke døgnets største vinder 2 Sasuke døgnets største vinder 3

 

‘fjutekk’, valgte at checke til ‘Sasuke’, som stak $1.150 ud. ‘fjutekk’ betalte.

 

Sasuke døgnets største vinder 4

 

‘fjutekk’ valgte endnu engang at checke til ‘Sasuke’, men hostede op med de $3.000, som danskere bettede ud.

 

Sasuke døgnets største vinder 5

 

‘Sasuke’ satte ‘fjutekk’ all in for hans sidste $8.268. ‘fjutekk’ kaldte, og dermed var det tid til at vende kortene om på ryggen.

 

‘fjutekk’

 

Sasuke døgnets største vinder 6 Sasuke døgnets største vinder 7 Sasuke døgnets største vinder 8 Sasuke døgnets største vinder 9

 

‘Sasuke’

 

Sasuke døgnets største vinder 10 Sasuke døgnets største vinder 11 Sasuke døgnets største vinder 12 Sasuke døgnets største vinder 13

 

Vor danske helt tog altså dermed potten på $27.037 ned og kunne dermed bogføre en solid dag ved onlinefilten.

Navigate