SCOOP lancerer Players Choice Event

PokerStars har for første gang nogensinde besluttet at introducere en Players Choice Event ved den kommende SCOOP-serie.

Spring Championship of Online Poker står for døren, og når det går løs, så bliver det med en nyskabelse i form af en Players Choice Event.

 

PokerStars havde tilsyneladende et hul i SCOOP-programmet ud for Even 15, og efter lidt hurtig brainstorm, blev det besluttet at lade det op til deltagerne selv at bestemme, hvilken variant der skal spilles.

 

Nomineringerne kan indsendes indtil d. 4. marts, og herefter stemmes der frem til d. 7. marts. Hvis du har et bud på, hvad der skal spilles, så skal du sende foreslaget pokerstars.

 

I emnefeltet skal der stå “”EVENT 15 – FORMAT””, mens du i selve emailen skriver om du synesm det skal være Zoom, Ante Up, Heads Up, eller en helt fjerde eller femte disciplin. Eneste krav er, at det er et NL Hold’em-format.

 

Du kan byde ind med forslag på turneringensseriens tre forskellige stakes (Low, Medium; High), og så vil resultaterne blive talt op, når tidsfristen udløber.

 

Det koster et lille symbolsk gebyr at stemme, men du får skejserne tilbage, så snart afstemningen er slut. Dette er blot for at sikre, at det er aktive spillere som stemmer.

 

 

Navigate